Прв циклус студии: Пријавување за II колоквиум, зимски семестар, 2018/2019


ИЗВЕСТУВАЊЕ за on-line пријавување на II колоквиум, зимски семестар, 2018/2019 17.12 - 25.12.2018 год. Сите студенти запишани до учебната 2012/2013 год. задолжително треба да го/ги  пријават ...

11.12.2018 прочитано: 791 повеќе →

ВАЖНО: ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЗДРАВСТВЕНОТО ОСИГУРУВАЊЕ НА СТУДЕНТИТЕ НА ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ


За потребите за здравствено осигурување на студентите на Економски факултет - Скопје, сите студенти кои редовно запишале зимски семестар 2018/2019 година, можат да подигнат Потврда за редовен студент ...

04.12.2018 прочитано: 510 повеќе →

Известување за студентите од прва година: задолжителен систематски преглед


Сите студенти запишани по прв пат во прва година, задолжително треба да поминат систематски преглед во З.У. Поликлиника на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ - Скопје, која е сместен...

26.10.2018 прочитано: 1346 повеќе →

Резултати и запишување на студенти на втор циклус на студии во прв уписен рок во учебната 2018/19 15 и 16 Октомври 2018 година од 11,00 до 15,00 часот


  ЗАПИШУВАЊЕ на студенти на втор циклус на студии во прв уписен рок во учебната 2018/19 15 и 16 Октомври 2018 година од 11,00 до 15,00 часот во Канцеларијата за Втор ц...

10.10.2018 прочитано: 1170 повеќе →

Потребни документи за упис во трет уписен рок ПРВ ЦИКЛУС на 28.09.2018


ЗАПИШУВАЊЕ НА НОВИТЕ СТУДЕНТИ ПРИМЕНИ ВО ТРЕТИОТ УПИСЕН РОК   28.09.2018   10,30-15,00ч во канцеларија за втор циклус   ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА НОВИТЕ СТУДЕНТИ ВО УЧЕБ...

12.09.2018 прочитано: 2223 повеќе →

<< 1 2 3 4 5  ... >>