Распоред за предавања за втор циклус по Методологија на научно-истражувачка работа


Методологија на научно-истражувачка работа

Распоред за предавања 2017/2018 кои се одржуваат во Фоно лабораторија

 

Датум            Час      Наставник

05.12.2017  17-20     Акад. Д-р Таки Фити

12.12.2017  17-20     Проф. д-р Весна Буцевска

19.12.2017  17-21     Проф. д-р Владимир Филиповски

 

 

 


24.11.2017 прочитано: 694