Известување на студентите од прва година - настава за предметот Спорт и здравје


РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ ПО ПРЕДМЕТОТ СПОРТ И ЗДРАВЈЕ ЗА ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ

 1. Вторник во 8 часот:          Економија (женски)
 2. Вторник во 9 часот:          Е-Бизнис    (женски)
 3. Вторник во 10 часот:        Е-Бизнис    (машки)
 4. Вторник во 11 часот:        Финансов менаџмент (машки)
 5. Вторник во 12 часот:      Финансов менаџмент (женски, индекс бр. 60634 - 60834)
 6. Вторник во 13 часот:        Финансов менаџмент (женски, индекс бр. 60835 до 61058)
 7. Вторник во 14 часот:         Надворешна трговија (женски)
 8. Вторник во 15 часот:         Надворешна трговија (машки)
 9. Среда во 11 часот:             Сметководство и ревизија (машки)
 10. Среда во 12 часот:             Сметководство и ревизија (женски)
 11. Четврток во 8 часот:          Економија (машки)
 12. Четврток во 10:30 часот:  Маркетинг (машки)
 13. Четврток во 11:30 часот:  Маркетинг (женски)
 14. Четврток во 15 часот:        Менаџмент (женски)
 15. Четврток во 16 часот:        Менаџмент (машки)

Наставата по предметот Спорт и здравје ќе се изведува во салата на Машинскиот факултет. Наставата започнува на 20.02.2018 година. Сите студенти се должни наставата да ја следат во спортска опрема (чисти патики, тренерки/хеланки/шорцеви/дресови и сл.


14.02.2018 прочитано: 1460