Прв циклус студии: Заверка на летен семестар, 2018


ЗАВЕРКА НА ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР, 2017/2018

28.5 - 6.06.2018   (од 11,00-14,00 ч)

Потребни документи:

  1. Образец за заверка на семестар
  2. уплата од 50,00 ден. административна такса

 

Заверката на семестарот ке биде согласно распоредот по години:

Прва година од 28 и 29.5.2018

Втора година на 30 и 31.5.2018

Трета година од 1 и 4.6.2018

Четврта година 5 и 6.6.2018

 

Напомена: Студентите да се придржуваат до предвидените рокови, бидејки по изминот на истите заверката е со надомест за задоцнета заверка.

Студентот припаѓа на соодветната година доколку има зашпишано барем еден предмет од истата според студиските програми.

 

 


22.05.2018 прочитано: 3747