Втор циклус студии: Заверка на летен семестар, 2017/2018


Заверка на летен семестар, 2017/2018

28.05.201806.06.2018 година од 12,00 до 14,00 часот во Службата за втор циклус студии,

Студентите запишани во и после учебната 2013/2014, кои запишуваа предмети во семестар, треба да направат заверка на летен семестар, 2017/2018

Непочитување на процедурите и непридржување кон дадениот распоред повлекува  надомест за не навремена заверка на семестар

Заверката  не е комплетна без поднесување на потребните документи во службата

Потребни документи за Заверка на летен семестар се:

- образец  за заверка на  семестар

- уплата од  50,00 денари за административна такса


23.05.2018 прочитано: 1284