Важно: Дополнителен испитен термин, Јунска сесија, 2018, прв циклус студии


ИЗВЕСТУВАЊЕ

26.06.2018 се определува за дополнителен испитен термин за полагање на испити по предмети од прв циклус студии во рамките на Јунската испитна сесија, 2018.  

Студентите можат да пријават еден (1) испит на шалтер на департман со поднесување на пријава и уплатница на 19 и 20.06.2018 година од 12-14ч.

Во зависност од бројот на пријавените кандидати испитите може да се реализираат и на 27.06.2018.


05.06.2018 прочитано: 7604