Важно: дополнителен рок за полагање испити во Јануарско-февруарска сесија, 2019


ИЗВЕСТУВАЊЕ

НА 14.02.2019 г. (четврток) КЕ СЕ ОРГАНИЗИРА ДОПОЛНИТЕЛЕН РОК ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТИ ОД ЈАНУАРСКО-ФЕВРУАРСКАТА СЕСИЈА, 2019. Повеќе информации на Огласните табли на факултетот.

Пријавување во Канцеларија за трет циклус, од 10,30-14,00ч


04.02.2019 прочитано: 3662