Прв циклус студии: Заверка на летен семестар, 2018/2019


ЗАВЕРКА НА ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР, 2018/2019

27.5 - 6.06.2019   (од 11,00-14,00 ч)

 

Потребни документи:

Образец за заверка на семестар и индекс

Заверката на семестарот ке биде согласно распоредот по години:

Прва година од 27 и 28.5.2019

Втора година на 29 и 30.5.2019

Трета година од 31.5 и 3.6.2019

Четврта година 5 и 6.6.2019

Напомена: Студентите да се придржуваат до предвидените рокови, бидејки по изминот на истите заверката е со надомест за задоцнета заверка. Студентот припаѓа на соодветната година доколку има запишано барем еден предмет од истата според студиските програми.

 


22.05.2019 прочитано: 3829