Прв циклус студии: Пријавување за Август-септемвриска сесија, 2019


 

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Од  26.06 - 08.07.2019 год. ке биде отворена апликацијата за ON-LINE пријавување за АВГУСТ-СЕПТЕМВРИСКАТА ИСПИТНА СЕСИЈА.

ПРИЈАВУВАЊЕТО НА ИСПИТИТЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО

Студентите кои не можат и/или не знаат да се пријават on-line истото можат да го направат на шалтерите на Службата за студентски прашања, најдоцна до 08.07.2019.

СТУДЕНТИТЕ КОИ НЕ СЕ ПРИЈАВИЛЕ ON-LINE НЕМА ДА ФИГУРИРААТ НА СПИСОЦИТЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТ И НЕМА ДА МОЖАТ ИСТИОТ ДА ГО ПОЛАГААТ

Професорот нема обврска да ги прими на полагање оние студенти кои нема да бидат на списоците за полагање на испит.

СТУДЕНТИТЕ НА ДЕНОТ НА ОДРЖУВАЊЕТО НА ИСПИТОТ ЗАДОЛЖИТЕЛНО НОСАТ ИНДЕКС И УРЕДНО ПОПОЛНЕТА ПРИЈАВА ЗА ИСПИТ

 


24.06.2019 прочитано: 4192