Академски стипендии за граѓанско општество 2018-2019, Програма за стипендирање на Фондациите Отворено Oпштество


Почитувани, Со задоволство Ве известуваме дека е отворен конкурсот за Академски стипендии за граѓанско општество 2018-2019, Програма за стипендирање на Фондациите Отворено Општество. Академскит...

19.03.2018 прочитано: 1126 повеќе →

Информација за студентите: ЛЕТНА ШКОЛА ВО МОСКВА 2018


Почитувани студенти, Во продолжение следи повик-информација за Летна школа во Москва организирана од страна на Дипломатската академија при Министерството за надворешни работи на Руската Федерација. ...

07.03.2018 прочитано: 527 повеќе →

Предавање на г-динот Мајкл Лукс: „Царината во глобализираниот свет“ (1.03.2018, амф.2, 14.00 часот)


Почитувани,   Економскиот факултет-Скопје , Универзитет „Св.Кирил и Методиј“ во Скопје преку Регионалниот тренинг центар – Светска царинска организација (РТЦ-СЦО) во соработка...

27.02.2018 прочитано: 277 повеќе →

Повик за пријавување за DIGITAL TALENTS - Maкедонски Телеком АД Скопје


Македонски Телеком ги повика студентите од Економскиот факултет да се приклучат и заедно да ја водат дигитална трансформација на општеството.   Настанот којшто предизвика исклучително голем инт...

26.02.2018 прочитано: 666 повеќе →

Работилница на Македонски Телеком АД Скопје: Digital Talents (23.02.2018, петок, 9.30-11.00, предавална 10)


Почитувани студенти,   Македонски Телеком е најголемиот оператор за електронски комуникации во земјата и е дел од глобалниот телекомуникациски лидер, Deutsche Telekom.   Ние како компани...

20.02.2018 прочитано: 822 повеќе →

<< 1 2 3 4 5  ... >>