ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗА FULLBRIGHT СТИПЕНДИИ (24.04.2017.понеделник, 14.00 часот, Амф. 2)


Почитувани студенти,

Ве известуваме дека на 24.04.2017 година, понеделник, во амфитеатар 2 на Економскиот факултет-Скопје, со почеток во 14.00 часот , претставник од Секторот за образовни програми при Амбасадата на САД во Р.Македонија ќе одржи презентација за Fullbright Student Scholarship програмата.

Во очекување на Вашето ценето присуство.

Со почит,

Економски факултет-Скопје, УКИМ


19.04.2017 прочитано: 1611