Прв уписен рок 2017 - Листа на пријавени кандидати


Листата на пријавени кандидати со успех од средно образование може да ја преземете на следниов линк.

Напомена: Приговори по однос на објавените информации може да се достават најдоцна до 21.08.2017 година – понеделник, до 14 часот преку Архивата на Економски факултет – Скопје, до Комисијата за упис.


18.08.2017 прочитано: 1367