Еврокомесарот за транспорт г-а Виолета Булц- гостин спикер на Економскиот факултет-Скопје, УКИМ


 

Почитувани,

 

Со огромно задоволство Ве известуваме дека во понеделник на 16.10.2017 , од 14.00 часот во Амфитеатар 2 на Економскиот факултет – Скопје, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, во рамки на предметот Индустриска политика гостин спикер ќе биде г-а Виолета Булц, еврокомесар за транспорт. На настанот ќе присуствува и Неговата Екселенција Амбасадорот Жбогар.

 

Ве покануваме да бидете дел од овој настан.


Срдечно,

Економски факултет-Скопје

 

 

13.10.2017 прочитано: 637