„Подигање на свесноста за одредени европски стандарди во избрани области“-настан во организација на Советот на Европа, Делегација на ЕУ во РМ, Правниот факултет и ЕУи при Економскиот факултет-Скопје, УКИМ07.11.2017 прочитано: 936