Информација за студентите: ЛЕТНА ШКОЛА ВО МОСКВА 2018


Почитувани студенти,

Во продолжение следи повик-информација за Летна школа во Москва организирана од страна на Дипломатската академија при Министерството за надворешни работи на Руската Федерација.

 

Школата ќе се одржи од 6-22 август 2018 година, во Москва. Школарината ја покриваат самите студенти-учесници.

 

Повеќе информации за школата на веб страната на Школата ОВДЕ

и на фан страната на Школата на Фејсбук ОВДЕ

 


07.03.2018 прочитано: 1203