СООПШТЕНИЕ ОД СПЕФ ЗА АПСОЛВЕНТСКА ВЕЧЕР


 

Почитувани апсолвенти,

Ве известуваме дека по иницијатива покренета од Вашите колеги дојдовме до понуда за апсолвентска вечер која ќе биде прифатлива за најголемиот дел на студенти.

Апсолвентската вечер ќе се одржи на ден 15.05.2018 година торник) во Хотел „Александар Палас“ и за истото може да се пријавите во просториите на Студентскиот парламент од 26.04.2017 до 07.05.2017 година од 10 до 14 часот.

Цената за апсолвентска вечер ќе чини 1400 денари и во истата е вклучено следното:

1. Главно мени

  • Ордевер (кашкавал, гов. печеница, гов.кулен, шунка, патлиџан, краставица, урнебес) – поединечно
  • Пилешка бечка шницла во една чинија - поединечно
  • Јунешко динстано
  • Пекарски компир
  • Витаминска  салата
  • Чоколадна торта – поединечно

    2. Пијалок: ракија, вино наливно бело и црно, пиво,безалкохолен пијалок (во неограничени количини )

    3. Музика (FEEDBACK BAND – забавна музика)

    4.ЗАМП

    5.Дискотека – Летна, (Зимска дискотека – доколку има лоши временски услови )  
     - Дискотеката е исклучиво за студенти на Економски факултет.
             * Напомена :  Дополнителен влез не се плаќа.

   6.Карти и покани за сите студенти и гости професори

 

Ги молиме сите студенти да го почитуваат поставениот рок.

 

Контакт лица :
 

-Кристина Настовска         (Надворешна трговија)
 078/ 224 362   

-Стефан Петров                (Е-Бизнис)
 075/ 947 307                       

- Нино Лековиќ                  (Економија)
  072/ 227 686
-Кристијан Стојоски           (Менаџмент)

075/ 570 988
-Јоана Несторова              (Маркетинг)
070/ 890 969
-Стефанија Костовска,      ( Финансиски Менаџмент )
 Давид Милошески
 077/ 755 168
 078/ 894 974
-Филип Георгиески             (Сметководство и ревизија)
075/ 650 570

                       
Со почит

Студентски парламент на
Економски факултет- Скопје

 

 

 


23.04.2018 прочитано: 1719