Информација:ХАЛКБАНК - РАБОТИЛНИЦА 1/2019


 

ПРИЈАВЕНИ СТУДЕНТИ ЗА УЧЕСТВО НА ХАЛКБАНК - РАБОТИЛНИЦА 1/2019

организирана од Центарот за кариера во соработка со Халкбанк АД Скопје

  на тема:

Koja e тајната формула за успех на пазарот на труд?

26.03. 2019 година (вторник) 12.00-14.00, предавална 4

Предавачи: Кристина Спироска https://www.linkedin.com/in/kristina-spiroska-43388265/           

 Димитар Иванов, https://www.linkedin.com/in/dimitar-ivanov-aa7a9726/

 

Име и презиме/Департман/Година на студии

Елеонора Граматикова, Сметководство и ревизија, I

 

Елвира Амза, Економија, IV

 

Антовска Марија, Сметководство и ревизија,IV година

 

Катарина Митевска, е-бизнис, IV

 

Барије Халил, Финансиски Менаџмент, IV

 

Зухра Мејдиу, Финансиски Менаџмент, IV

 

Миланка Димовска, Сметководство и ревизија, IV

 

Радмила Стефановска, Надворешна трговија, II

 

Александра Ацевска, Менаџмент, III

 

Камбер Фетовски, Економија II

 

Стефани Стојанова, Е-Бизнис, II.

 

Павле Василев, Маркетинг, II година

 

Мартина Димоска , Економија , III

 

Сандра Спасовска, Финансиски менаџмент, II

 

Горан Спирески, Финансиски менаџмент, II година

 

Дарко Додевски, Е-бизнис II

 

Даница Милеска, Финансиски менаџмент, III година.

 

Никола Николиќ, Финансиски менаџмент, IV

 

Сулбије Исмаили, Meнаџмент ж

 

НАПОМЕНА: Секој студент кој ќе се види на списокот е всушност и слушател на работилницата. Бидејќи бројот на слушатели е ограничен, принципот е „прв пријавен-прв избран“ т.е. првите 40 пријавени ќе бидат и избрани како учесници.

 

УЧЕСТВОТО НА РАБОТИЛНИЦАТА Е БЕСПЛАТНО.

 

 

Сите заинтересирани студенти кои не се пријавија, а сакаат да бидат дел од работилницата,можат да дојдат директно на настанот и да се регистрираат пред почетокот на истиот додека не се наполни предвидената бројка од 40 студенти.

Со почит,

Центар за кариера

Економски факултет-Скопје, УКИМ

 

 

 

 

 


21.03.2019 прочитано: 808