Предавање на тема “Private sector-led growth: Why Entrepreneurship maters and what start-ups need to know?”


Почитувани,

Ве известуваме дека на 27.03.2019 година, во амфитеатар 2 на Економскиот факултет-Скопје, УКИМ со почеток во 12.15 часот свое предавање на тема “Private sector-led growth: Why Entrepreneurship maters and what start-ups need to know?” ќе одржи г-динот Piter Righi (БИО) , глобален директор на CEED програмата (Center for Entreprenuership and Executive Development Program).

Сите заинтересирани се добредојдени да го проследат овој настан.
 

Ве очекуваме.

Средечно,

Економски факултет-Скопје, УКИМ

 

 


25.03.2019 прочитано: 382