РАСПОРЕД ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ ПРАКТИЧНА НАСТАВА ВО ЦАРИНА НА РСМ


Почитувани колеги,

Сите оние кои се на списокот а кои не се во можност да реализираат практична настава согласно распоредот, да се пријават во Центарот за кариера (marijanasekulovska@eccf.ukim.edu.mk или на 02/3286-835) .

Срдечно,
Центар за кариера

Економски факултет-Скопје, УКИМ

 

Р.бр.

Презиме и име

Царинска испостава

(стоково царинење)

Период

 

Час

Економски факултет - УКИМ

        1

 Магдалена Симоновска

Одделение за нетарифни мерки

1.-31.7.2019

9-12

        2

Јована Кметовска

Одделение за транзит

1.-31.7.2019

9-12

        3

Александра Спасова

Одделение за меѓународна соработка, проекти и европска интеграција

1.-31.7.2019

9-12

        4

Благица Филипова

Одделение за акцизни постапки

1.-31.7.2019

9-12

        5

Христина Стојановска

Одделение за нетарифни мерки

1.-31.7.2019

9-12

        6

Ема Перовска

Одделение за транзит

1.-31.7.2019

9-12

        7

Весна Николовска

Одделение за меѓународна соработка, проекти и европска интеграција

1.-31.7.2019

9-12

        8

Оливера Бузлиева

Одделение за акцизни постапки

1.-31.7.2019

9-12

        9

Кристина Андреева

Одделение за нетарифни мерки

1.-31.7.2019

13-16

       10

Радмила Рашкова

Одделение за транзит

1.-31.7.2019

13-16

       11

Емилија Сидовска

Одделение за меѓународна соработка, проекти и европска интеграција

1.-31.7.2019

13-16

       12

Даниела Андонова

Одделение за акцизни постапки

1.-31.7.2019

13-16

       13

Александар Долдуров

Одделение за нетарифни мерки

5.-30.8.2019

9-12

       14

Александра Филипова

Одделение за транзит

5.-30.8.2019

9-12

       15

Слаѓан Серафимоски

Одделение за меѓународна соработка, проекти и европска интеграција

5.-30.8.2019

9-12

       16

Сара Атанасова-Величковска

Одделение за акцизни постапки

5.-30.8.2019

9-12

       17

Катерина Србиноска

Одделение за нетарифни мерки

5.-30.8.2019

9-12

       18

Филип Стојчески

Одделение за транзит

5.-30.8.2019

9-12

       19

Белла Шоповска

Одделение за меѓународна соработка, проекти и европска интеграција

5.-30.8.2019

9-12

       20

Наум Мишески

Одделение за акцизни постапки

5.-30.8.2019

9-12

       21

Ардита Ејупи

Одделение за нетарифни мерки

5.-30.8.2019

13-16   

       22

Христина Стојаноска

Одделение за транзит

5.-30.8.2019

13-16

       23

Горан Николовски

Одделение за меѓународна соработка, проекти и европска интеграција

5.-30.8.2019

13-16

 

 

 

 

 


23.04.2019 прочитано: 459