СООПШТЕНИЕ ЗА АПСОЛВЕНТИТЕ


Почитувани апсолвенти,

Во продолжение СООПШТЕНИЕТО за АПСОЛВЕНТСКА ВЕЧЕР кое го споделуваме на барање на СПЕФ (Студентскиот парламент при Економскиот факултет-Скопје).

Срдечно,

Економски факултет-Скопје

 

 


09.05.2019 прочитано: 636