Дебата на тема:,,Како да обезбедиме капитализмот да придонесува за сите?“ (21.06.2019, амф.2, 10.30 часот)


Почитувани,

 

Ве покануваме на Дебатата на тема:,,Како да обезбедиме капитализмот да придонесува за сите?“ организирана од Министерството за финансии во просториите на Економскиот факултет-Скопје, на 21.06.2019, петок, амф.2 со почеток од 10.30 часот.


Панелисти - говорници ќе бидат:

Mr. Anthony de Lannoy, Извршен директор на ММФ и

Mr. Koen Davidse, Извршен директор на Светска банка.

 

На настанот ќе бидат присутни д-р Драган Тевдовски, министер за финансии и д-р Анита Ангеловска-Бежоска, гувернер на Народната банка на Република Северна Македонија.

 

 

 

Во очекување на Вашето ценето присуство.

 

Со почит,
Економски факултет-Скопје

 

 

 


19.06.2019 прочитано: 676