Предавање на професор Карел Ван Хуле на тема "Solvency II is good for you" (5.11.2019, од 9.00-10.00, Амф.2)


Почитувани студенти и соработници,

 

Ве известуваме дека на ден 5.11.2019 година (вторник) од  9.00 до 10.00  часот во Амфитеатар 2 на Економскиот факултет-Скопје, УКИМ свое предавање ќе одржи Карел Ван Хуле, професор на Католичкиот Универзитет во Левен, Белгија и на Гете Универзитет во Франкфурт, Германија. 

 

Како креатор на Солвентност 2, професорот Ван Хуле ќе одржи предавање на тема "Solvency II is good for you".
 

Во очекување на Вашето ценето присуство.

 

Со почит,

Економски факултет-Скопје

Универзитет „Св.Кирил и Методиј“ во Скопје


31.10.2019 прочитано: 640