fbpx

iKnow  |  e-Index  |  Announcements  |  e-Mail |  Library  |  DMS  | Alumni  | Contacts |

News

Финална Ранг Листа од ВТОР Уписен рок и Информации за Запишување на новите студенти примени во првиот уписен рок 2020/2021 година

Почитувани Кандидати,Во продолжение ви ја доставуваме Финалната Ранг Листа од вториот уписен рок за учебната 2020/2021 година…

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА УПИС И ЗАВЕРКА НА СЕМЕСТАР ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ

Се известуваат студентите на втор циклус студии дека упис и заверка на семестар ќе се…

ЗАВЕРКА НА ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР 2019/2020 И УПИС НА ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР 2020/2021

Почитувани студенти,Во прилог ќе биде прикачено детално известување како ќе се одвива заверката на летниот…

Информација за Уписи на ТРЕТ Циклус Студии - Прв уписен рок за учебна 2020/2021

Во прилог комплетен pdf документ со потребните информации за упис во Првиот уписен рок за…

Events

There are no upcoming events at this time.