iKnow  |  e-Index  |  Announcements  |  e-Mail |  Library  |  DMS  | Alumni  | Contacts |

News

Известување за студентите од ТРЕТ циклус студии

Почитувани,Се известуваат сите студенти од Трет циклус студии дека во план е одржување на годишна…

Известување и Одлуки за начин на спроведување на Јунската испитна сесија 2020

Почитувани студенти,Во прилог на оваа објава ви доставуваме: ОДЛУКА за полагање на испитите на прв, втор…

Известување За Почеток на ЈУНСКАТА ИСПИТНА СЕСИЈА

Почитувани студенти,Во прилог на оваа објава ви доставуваме: -Известување за почеток на ЈУНСКАТА ИСПИТНА СЕСИЈА-РАСПОРЕД ЗА…