fbpx

MАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА ВО ИЗОЛАЦИЈА
креирање на економски политики во услов на COVID-19

70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.