fbpx

д-р Марина Трпеска

Вонреден професор

Катедра за Сметководство и ревизија

marina.serafimoska@eccf.ukim.edu.mk
+389 (0)2 3286-921

Google Scholar

ORCID 

ResearchGate

Приемно време:

Понеделник 13:00 – 15:00 

Вторник 11:00 – 13:00

Или по договор на email.

70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.