fbpx

д-р Мијалче Санта

Вонреден професор

Катедра за Е-бизнис

mijalche.santa@eccf.ukim.edu.mk
+389 (0)2 3286 857

Google Scholar

ORCID

ResearchGate

Приемно време:
Среда од 12 до 14 часот
Петок од 10 до 12 часот

70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.