fbpx

Процедури за кариерен развој на студенти и алумни

Процедури за кариерен развој на студенти и алумни

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.