fbpx

АГЕНДА за свечено отварање на Јунус центар за социјални бизниси

АГЕНДА за свечено отварање на Јунус центар за социјални бизниси

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.