fbpx
Почитувани, Во прилог следи конечната ранг листа на примени кандидати кои се пријавиле за упис во вториот уписен рок на Економскиот факултет – Скопје и информација за запишување на истите согласно Конкурсот за упис на нови студенти во учебната 2022-2023 година. Конечна ранг листа на 
Read more
Почитувани бруцоши, Со задоволство ве покануваме на свеченото отворање на новата учебна 2022/2023 година. Детали за настанот датум: 3 октомври 2022 годинапочеток: 12.00 часотместо: Аула на Економски факултет-Скопје Ве очекуваме!!!Економски факултет-Скопје
Read more
ПРВ ЦИКЛУС: Конкурс за упис на студенти за учебната 2022/2023 година Трет уписен рок   трет рок Пријавување на кандидатите 28.9.2022 Запишување на кандидатите 30.9.2022 Слободни места за трет уписен рок 2022/2023 Е-Бизнис Економија Маркетинг Меѓународна трговија   Менаџмент и претприемништво   Сметков и ревизија 
Read more
ОДЛУКА И ИНТЕРЕН ОГЛАС НА УНИВЕРЗИТЕТОТ СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ ВО СКОПЈЕ Одлука за плаќање половина од износот на уписнината за прв циклус студии за студентите чие родителско право го врши само еден родител и ги утврди критериумите за остварување на ова право за учебната 
Read more
Почитувани, Во прилог следи конечната ранг листа на примени кандидати кои се пријавиле за упис во вториот уписен рок на Економскиот факултет – Скопје и информација за запишување на истите согласно Конкурсот за упис на нови студенти во учебната 2022-2023 година. Конечна ранг листа на 
Read more
Почитувани, Во прилог следат прелиминарните ранг листи на кандидатите кои се пријавиле за упис во вториот уписен рок на Економскиот факултет – Скопје, согласно Конкурсот за упис на нови студенти во учебната 2022-2023 година. Прелиминарна целосна листа на пријавени кандидати во вториот уписен рок 2022/23 
Read more
Почитувани, На следниот линк можете да го погледнете огласот за ангажирање на демонстратори на Економскиот факултет – Скопје во учебната 2022/2023 година ОГЛАС за ангажирање демонстратори Со почит, Економски факултет – Скопје
Read more
С О О П Ш Т Е Н И Е за начинот на пријавување и запишување на кандидатите на трет циклус студии – докторски студии на студиските програми на ЕКОНОМСКИ НАУКИ, ОРГАНИЗАЦИСКИ НАУКИ И УПРАВУВАЊЕ (МЕНАЏМЕНТ) СТАТИСТИЧКИ МЕТОДИ ЗА БИЗНИС И ЕКОНОМИЈА во академската 2022/2023 
Read more
УПИС НА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР 2022/2023  19.09-07.10.2022, од 10,30-14,00ч   Задолжителен on-line упис на предмети од зимски семестар – отворен од 15.09 – 07.10.2022   Упис на зимскиот семестар НА ШАЛТЕР – ВО ИНДЕКС ке се одвива согласно следниот распоред: ВТОРА ГОДИНА – 19 – 22.09.2022 
Read more
Втор уписен рок   втор рок трет рок Пријавување на кандидатите 15 и 16.9.2022 28.9.2022 Објавување резултати од ус­пе­хот од средно образование (прелиминарна ранг-листа) 20.9.2022   Објавување решение за прием на кандидатите (конечна ранг-листа)   23.9.2022   Запишување на кандидатите 26.9.2022 30.9.2022 Слободни места за 
Read more
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.