fbpx

Одделение за сметководствено, финансиско и материјално работење

Име и Презиме

Телефонски број

Е – адреса

д-р Силвана Колева
– Раководител –

3 286 827

 

Валентина Митрова
– Благајник –

3 286 826

 

Анета Михаиловска
– Магационер –

3 286 850

 
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.