EIT Digital - информација

  На наше големо задоволство на 19.02.2020 година на Економскиот Факултет - Скопје, УКИМ во…

Економски факултет - Скопје дел од Central and South-East European PhD Network

Економскиот факултет-Скопје, УКИМ, од 05.02.2020 година, и официјално стана членка на CESEENet мрежата (South-East European…

Young Economic Minds

Young Economic Minds (YEM) преставува првиот портал на младите македонски економисти. YEM има цел да…

Настани