fbpx

Технички кадар

Име и Презиме

Телефонски број

Е – адреса

Новица Пешевски
– Одржувач на објект –

3 286 853

 

Срѓан Трендафиловиќ
– Курир –

3 286 850

 

Здравко Јанковиќ
– Чувар –

3 286 894

 

Богослав Николовски
– Чувар –

3 286 894

 

Габриела Антевска

3 286 895

 

Дијана Јосифовска

3 286 895

 

Даниела Патрова

3 286 895

 

Сузана Столевска

3 286 895

 

Сузана Ковачевска

3 286 895

 

Билјана Богеска

3 286 895

 

Јадранка Велковска

3 286 895

 

Нина Нуцеска

3 286 895

 

Јасмина Милкиќ Петреска

3 286 895

 

70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.