fbpx

Распоред за настава и вежби, летен семестар, 2021/2022 (21.02.2022 - 03.06.2022)

Распоредот за настава и вежби во летниот семестар, 2021/2022(21.02.2022 – 03.06.2022) може да го симнете на следниов ЛИНК

Microsoft Teams и iLearn кодови од предмети во Летниот семестар 2021/22 за следење настава

Вежбите почнуваат на 07.03.2022 година 

70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.