fbpx

Известувања

Информација за ТРЕТ Циклус студии - Годишна конференција од Четврти семестар

Почитувани,Во прилог pdf документ со информација за годишна конференција од Четврти Семестар за Трет Циклус…

Повеќе

Детален Распоред за оние студенти кои се пријавиле за физичко полагање на колоквиумите

Почитувани студенти,Во прилог ви го доставуваме распоредот, кој се однесува само на оние студенти кои…

Повеќе

ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА СТУДЕНТИ ЗА АНГАЖМАН ВО МИНИСТЕРСТВО ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ

ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА СТУДЕНТИ ЗА АНГАЖМАН ВО МИНИСТЕРСТВО ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ во Одделот за…

Повеќе

Детален Распоред за Колоквиуми- Прв Циклус зимски семестар 2020/2021

28.11.2020Операциони истражувања /Наука за менаџментЛични финансииМаркетинг менаџментДеловна етикаДемографијаБанкарски менаџмент27.11.2020Меѓународен маркетингОснови на дигитална економијаКорпоративно финансиско известувањеКвантитативни…

Повеќе

Првични Резултати од изборите за Факултетското студентско собрание

Почитувани,Во прилог како прикачен pdf документ ќе бидат прикачени првичните резултати од ибзорите за Факултетското…

Повеќе

Распоред за први Колоквиуми - зимски семестар 2020/2021

Почитувани студенти.Во прилог ви го доставуваме распоредот за првите колоквиуми во зимскиот семестар 2020/2021.Распоред за…

Повеќе

Ибирачки Списоци И Соопштение за спроведување на изборите на претседател и членови на Факултетското студентско собрание 2020/2021

Почитувани студенти, Во прилог ви ги доставуваме Соопштението за спроведување на изборите и Избирачките списоци.Соопштение за…

Повеќе

Упатство за начинот на спроведување на изборите за Претседател и Членови на Факултетското Студентско собрание - Економски Факултет - Скопје

Почитувани студенти,Во прилог ви го доставуваме упаството за начинот на спроведување на изборите за Претседател…

Повеќе

Листа на пријавени кандидати за избор на членови и претседател на Факултетското студентско собрание

Почитувани студенти, Во прилог ви ја доставуваме листата на пријавени кандидати за избор на членови…

Повеќе

Конечни ранг листи на примени/одбиени кандидати на ТРЕТ циклус студии – Прв уписен рок за учебната 2020/2021

Прелиминарна листа на пријавени кандидати по конкурсот за 2020-21 - Економски науки Прелиминарна листа на…

Повеќе
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.