Распоред за настава и вежби, летен семестар, 2019/2020 (17.02.2020-30.05.2020)

Распоредот за настава и вежби во летниот семестар, 2019/2020 (17.02.2020-30.05.2020) може да го симнете на следниов ЛИНК

Вежбите почнуваат на 02.03.2020 година

70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.