fbpx

Почитувани,

акредитацијата за студиумот можете да ја пристапите на слендиот ЛИНК

Одлука за рокови за студиски програми на втор циклус

МБА Менаџмент

70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.