Почитувани,

на следниот ЛИНК можете да ја погледнете информацијата за упис за прв циклус студии.

 

Со почит,

Економски факултет – Скопје

70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.