fbpx

iKnow  |  e-Index  |  Announcements  |  e-Mail |  Library  |  DMS  | Alumni  | Contacts |

News

Распоред на испити за Втор Циклус студии во Август-Септемвриска испитна сесија 2020

Распоред за Август-Септемвриска испитна сесија-Втор Циклус студии ЛИНК*Сите испити  ќе се полагаат on-line / усно,…

Соопштение – Пријавување на испити на ПРВ и ВТОР циклус студии

ПРВ ЦИКЛУСПочитувани студенти,Ве известуваме дека пријавувањето на испити по предметите на прв  циклус студии во…

Предлог РАСПОРЕД За Август-Септемвриска испитна сесија, 2020

Почитувани студенти,Во прилог,ПРВ ЦИКЛУС Распоред за Август-Септемвриска испитна сесија, 2020 ЛИНКВТОР ЦИКЛУС Распоред за Август-Септемвриска…

Конкурс за запишување студенти на Трет циклус-Докторски студии

 Почитувани, Ве известуваме дека денес, на 10.07.2020 година, во дневниот весник „Нова Македонија“ е објавен Конкурсот за…