fbpx

u0418u043du0444u043eu0440u043cu0430u0446u0438u0438u0442u0435 u0441u0435 u0430u0436u0443u0440u0438u0440u0430u0430u0442

u0412u0438 u0431u043bu0430u0433u043eu0434u0430u0440u0438u043cu0435 u043du0430 u0440u0430u0437u0431u0438u0440u0430u045au0435u0442u043e

u0422u0435u0445u043du0438u0447u043au0438 u043au043eu043du0442u0430u043au0442: administrator@eccf.ukim.edu.mk

70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.