Втор циклус – Заверка на летен семестар 2023/2024

Почитувани,

Заверката на летниот семестар 2023/2024 година  започнува на 26.6.2024 година и ќе трае до 5.7.2024 година од 11:00 – 14:00 часот во Службата за втор циклус

Потребни документи за заверка на летниот семестар 2023/2024

    • Образец на заверка на семестар;
    • Индекс

Со почит,
Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.