ВТОР ЦИКЛУС – Заверка на семестар и пријавување за испитна сесија 2022

Заверката на летниот семестар 2021/2022 година  започнува на 28.6.2022 година и ќе трае до 5.7.2022 година од 11:00 – 14:00 часот во Службата за втор циклус

 

  1. Потребни документи за заверка на летниот семестар 2021/2022
  • Образец на заверка на семестар;
  • е-потписи во е-досие

Пријавувањето на испити за августовско-септемвриската (трета) испитна сесија  започнува на 3.7.2022 година и ќе трае до 11.7.2022 година.  

Испитите што ќе ги полагате во Август-септемвриска испитна сесија задолжително  треба да ги пријавите online преку Вашиот профил на iknow.

Доколку имате технички проблеми при логирањето на iknow во периодот од 3.7.2022 –  11.7.2022 година, обратете се кај администраторот на факултетот на следниов маил administrator@eccf.ukim.edu.mk

 По овој рок пријавувањето се врши со надомест за задоцнето пријавување.

 ВАЖНО:

Доколку не сте биле активни во  iкnow системот повеќе од 30 дена, лозинката се  сметa за  застарена и потребно е да креирате нова лозинка на Заборавена лозинка.

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.