ВТОР ЦИКЛУС: Конкурс за упис на студенти за учебната 2021/2022 година

Почитувани,

на следниот ЛИНК можете да ја погледнете информацијата за упис за втор циклус студии.

Со почит,

Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.