Втор циклус – Пријавувањето на испити за Jунска (втора) испитна сесија 2024

Почитувани,

Пријавувањето на испити за Jунска(втора) испитна сесија започнува на 20.5.2024 година и ќе трае до 27.5.2024 година.  

Испитите што ќе ги полагате во Јунска (втора) испитна сесија задолжително  треба да ги пријавите online преку Вашиот профил на iknow.

Доколку имате технички проблеми при логирањето на iknow во периодот од 20.5.2024 –  27.5.2024 година, обратете се кај администраторот на факултетот на следниов маил administrator@eccf.ukim.edu.mk

 По овој рок пријавувањето се врши со надомест за задоцнето пријавување.

 ВАЖНО: Доколку не сте биле активни во iкnow системот повеќе од 30 дена, лозинката се  сметa за  застарена и потребно е да креирате нова лозинка на Заборавена лозинка.

 

Со почит,
Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.