Втор циклус – Пријавување за Јануарско-февруарска испитна сесија, 2022/2023

Почитувани,

Пријавувањето на испити за јануарската прва испитна сесија  започнува на 03.01.2023 година и ќе трае до 09.01.2023 година.  Испитите што ќе ги полагате во јануарската  испитна сесија задолжително треба да ги пријавите online преку Вашиот профил на iknow.

Доколку имате технички проблеми при логирањето на iknow во периодот од 03.01.2023 – 09.01.2023 година, обратете се кај администраторот на факултетот на следниов маил: administrator@eccf.ukim.edu.mk

По овој рок, пријавувањето се врши со надомест за задоцнето пријавување.

Пријавите за испит се доставуваат на денот на испитот кај предметниот професор со уплата од 25 евра во денарска противвредност.

 

 ВАЖНО!

Доколку не сте биле активни во iкnow системот повеќе од 30 дена, лозинката се   сметa за  застарена и потребно е да креирате нова лозинка на Заборавена лозинка

 

Со почит,
Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.