Втор циклус – Распоред за Август-Септемвриска сесија 2023

Почитувани,

На следниот линк можете да го погледнете распоредот за одржување Август – Септемвриска испитна сесија 2023

Втор циклус- Август – Септемвриска сесија 2023

Со почит,

Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.