Втор циклус студии: Втор уписен рок, 2019/2020

Од 08.02 – 02.03.2020 година трае уписот на кандидати за втор циклус студии. Повеќе информации на следниот линк. ЛИНК

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.