Втор циклус студии- втор уписен рок

Се известуваат сите заинтересирани кандидати за втор циклус студии, дека во тек е вториот уписен рок за запишување студенти на втор циклус – магистерски студии на студиските програми на Економски факултет – Скопје во академската 2019/2020 година. 
Пријавувањето на кандидатите трае до 02.03.2020 година.
Запишување на кандидатите 03-05 Март 2020 година.
Повеќе информации можете да добиете на http://ukim.edu.mk/dokumenti_m/Konkurs-II-ciklus-II-rok-2019_2020.pdf
Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.