Втор циклус студии: Распоред за испити- Јунска сесија

Распоредот на испити на втор циклус студии во јунска сесија, 2020 година може да го симнете на следниов ЛИНК

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.