fbpx

Детален Распоред за оние студенти кои се пријавиле за физичко полагање на колоквиумите

Почитувани студенти,

Во прилог ви го доставуваме распоредот, кој се однесува само на оние студенти кои се пријавија за полагање на колоквиумите со физичко присуство во склоп на факултетот.

Потсетување: Право на полагање со физичко присуство имаат исклучиво студенти кои не беа во можност да обезбедат услови за далечинско полагање на колоквиумите.

Со почит,

Економски Факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.